Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin s-a plimbat pe cal sub privirile polițistelor din Moscova - VIDEO

© Sputnik / Валерий Мельников / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин посетил 1-й оперативный полк полиции ГУ МВД РФ
Президент РФ В. Путин посетил 1-й оперативный полк полиции ГУ МВД РФ  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Putin s-a plimbat cal pe arena regimentului de poliție din Moscova în ajunul zilei de 8 martie.

BUCUREȘTI, 8 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vizitat Regimentul 1 al poliției al Direcției Generale a Ministerului Afacerilor Interne din Moscova și a mers călare pe un cal al patrulei.

​Putin a sosit la regiment joi, în ajunul zilei de 8 martie; colaboratoarele poliției turistice și din cadrul Patrulei Călare l-au invitat pe șeful statului să vadă cum își desfășoară activitatea.

Президент РФ В. Путин посетил 1-й оперативный полк полиции ГУ МВД РФ

În timpul vizitarea arenei, Putin a decis să meargă călare. Șefului statului a fost adus un roib și președintele a făcut câteva cercuri.

Primul regiment operativ constă din două batalioane de cavalerie și un batalion specializat, care îndeplinește funcțiile de poliție turistică. Regimentul include peste 867 unități de personal, inclusiv poliția călare din Moscova – 270 colaboratori și 198 de cai.

Президент РФ В. Путин посетил 1-й оперативный полк полиции ГУ МВД РФ

Regimentul a fost înființat în primăvara anului 1918. În acea perioadă acesta purta numele de Divizia Călare a Miliției din Moscova. Divizia se ocupa de asigurarea ordinii publice.

Fluxul de știri
0