Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată cum poți economisi chiar 30 la sută din costul unei vacanțe, planificând-o corect

© AFP 2024 / VALERY HACHEFaleza Engleză
Faleza Engleză - Sputnik Moldova
Abonare
Pregătește-te de iarnă de cu vară și de sezonul estival din iarnă – spun specialiștii în domeniu

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Pragmatismul face bine portofelului atunci când vine vorba de vacanțe. Deciziile spontane ne pot costa mult uneori. Această chestiune este valabilă și în cazul vacanțelor neplanificate din timp.

Aeronavă - Sputnik Moldova
Societate
Care sunt cele 10 orașe recomandate pentru o vacanță sănătoasă

Dacă aveți de gând să mergeți la mare sau într-o altă destinație turistică, în această vară, e cazul să vă grăbiți să ajungeți la o agenție de turism, să vă rezervați o cameră într-un hotel și chiar biletul de avion, întrucât veți economisi o sumă frumușică.

Este recomandarea lui Marian Cebotari, directorul unei agenții de turism din Chișinău, care susține că de cele mai multe ori conaționalii noștri ezită să își planifice o vacanță. 

El susține că economiile pot ajunge chiar și la 25-30 la sută din totalul sumei și ar fi foarte bine să vă planificați vacanța pentru vară din lunile ianuarie-februarie.

"Asta ar însemna să economisești destul de mult. Cu toate acestea, există și acele oferte fierbinți pe care, dacă le prinzi, poți să-ți organizezi o vacanță la un preț convenabil", susține specialistul.  

Marian Cebotari mai spune că, deși se vorbește tot mai des că moldovenii o duc rău la capitolul bani, asta nu-i împiedică pe conaționalii noștri să meargă în vacanță chiar și de două ori pe an.

Autor: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0