Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emoționant: Actorul Igor Chistol adresează un mesaj de felicitare pentru toate femeile

© Sputnik / OsmatescoIgor Chistol
Igor Chistol - Sputnik Moldova
Abonare
În fiecare an, pe 8 martie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii. Cu acest prilej, renumitul actor de teatru și film Igor Chistol a venit cu un mesaj de felicitare pentru toate femeile.
Emoționant: Actorul Igor Chistol adresează un mesaj de felicitare pentru toate femeile

Celebrul actor de teatru și film Igor Chistol a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova că pentru el femeia este cea mai importantă ființă din univers. Femeia este cea care dăruiește viață, cea care poate să dea aripi, inspirație, căldură și dragoste.

"Din fericire, toate aceste lucruri le-am simțit și le-am primit din partea femeii. Sunt persoana care întotdeauna am avut o admirație deosebită pentru aceste ființe. Mă închin până la pământ în fața lor și le sunt recunoscător pentru tot", a spus actorul.

Totodată, Igor Chistol consideră că femeia aduce un echilibru pe acest pământ prin faptul că poate să tempereze lucrurile prin eleganță, rafinament, gingășie și lumină. Dacă nu ar fi existat femeia atunci lumea ar fi crudă, nemiloasă și brutală.

În această frumoasă zi de primăvară Igor Chistol a adresat un mesaj deosebit pentru toate femeile:

"Primăvara renaște natura și eu vă doresc ca această renaștere să vă aducă o satisfacție interioară în suflete voastre și să vă umple inimile cu multă dragoste, frumusețe și bunătate. Să nu pierdeți niciodată energia și lumina pe care o emanați", a relatat Igor Chistol.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0