Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De 8 Martie, președintele Dodon a anunțat ce va face pentru femeile din Moldova

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și soția lui Galina
Președintele Igor Dodon și soția lui Galina - Sputnik Moldova
Abonare
De Ziua Internațională a Femeii, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a adresat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitate femeilor din Republica Moldova.  

CHIȘINĂU, 8 mart — Sputnik. În acest mesaj, șeful statului a anunțat că va urmări ca politica statului să se concentreze pe susținerea femeilor, a familiei și maternității. El a spus că va continua să susțin programele sociale, să promovez valorile familiei, să creez condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

Iată mesajul integral al președintelui.

Dragi, femei! Scumpele noastre! 

Президент Игорь Додон / Preşedintele Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Iată ce crede despre femei președintele Igor Dodon

Voi meritați cele mai înalte distincții, cele mai alese cuvinte și poezii, cele mai frumoase flori! Noi întotdeauna admirăm farmecul, feminitatea, optimismul și frumusețea voastră.

Lumea se ține pe umerii voștri firavi, vatra familiei este încălzită de dragostea voastră, voi dăruiți viață, creșteți și educați copiii, iar noua generație este viitorul țării noastre. Totodată, voi reușiți să obțineți cele mai bune rezultate şi în activitatea profesională.

În toate timpurile voi aduceți lumii dragoste și bunătate. Dând dovadă de putere şi perseverență în perioadele dificile ale vieții, voi munciți neîncetat, făurind viitorul. Astăzi munca și aportul vostru în viața țării devin din ce în ce mai semnificative. Femeile au purtat întotdeauna o mare responsabilitate pentru prezentul și viitorul Moldovei noastre, pentru pace și armonie în societate.

Pentru mine, în calitate de președinte, este important ca politica statului să se concentreze pe susținerea femeilor, a familiei și maternității. Voi continua să susțin programele sociale, să promovez valorile familiei, să creez condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

Vă felicit din suflet cu această minunată sărbătoare - Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie!

Fluxul de știri
0