Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Aurelia Hâncu: Femeia este cea care creează dispoziția în căminul familial

© Sputnik / Miroslav RotariAurelia Hâncu
Aurelia Hâncu - Sputnik Moldova
Abonare
Directoarea Palatului de Cultură al Feroviarilor, Aurelia Hâncu, a vorbit despre cea mai frumoasă sărbătoare din luna martie – Ziua Internațională a Femeii.
Aurelia Hâncu: Femeia este cea care creează dispoziția în căminul familial

Femeilor le place sărbătoarea de 8 Martie, tot astfel cum le place întreaga lună a mărțișorului. Femeile adoră să fie în centrul atenției și să fie asociate cu florile, cu seninătatea și frumusețea naturii. Le place să li se aducă, prin gesturi și declarații, recunoștința și recunoașterea pentru ceea ce sunt și fac pentru oamenii dragi și pentru societatea în care trăiesc.

Aurelia Hâncu a dezvăluit cum poate fi surprinsă o femeie de către un bărbat în dimineața zilei de 8 martie:

"Femeia trebuie trezită dis-dimineață cu o cafeluță, cu un ghiocel, cu un mărțișor. Bărbatul trebuie să-i spună cele mai calde cuvinte de dragoste, mulțumire și recunoștință. De fapt, aceste gesturi trebuie făcute cât mai des și nu doar în această zi specială. Bărbații trebuie să fie mai îndrăzneți, să nu aștepte diverse ocazii pentru a oferi ceva frumos", a subliniat Aurelia Hâncu.

Mai mult decât atât, Aurelia Hâncu caracterizează femeile precum niște personalități puternice, responsabile și curajoase. Totodată, ea afirmă că dispoziția și atmosfera creată în casă depinde în mare parte de femeie.

"Femeia este mai atentă și mai grijulie. Ea are responsabilitate mai mare față de familie, de casă, de copii. Femeia poate să facă orice și poate schimba multe lucruri, pentru că gândește și simte altfel. Femeia este foarte responsabilă. Ea nu va dormi o noapte întreagă dacă are de făcut ceva", a punctat Aurelia Hâncu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0