Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O iarnă fierbinte: Sputnik, lider în TOP-10 cele mai populare mass-media din Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariSputnik Молдова.
Sputnik Молдова.  - Sputnik Moldova
Abonare
Stabilitatea este un indiciu al măiestriei, iar auditoriul Sputnik continuă să crească.

CHIȘINĂU, 6 mar – Sputnik. Site-ul Sputnik Moldova și-a menținut întâietatea absolută, ocupând primul loc în clasamentul mass-media online din țară. Studiul a fost realizat de prestigioasa agenție Gemius.

La fiecare început de lună, când apar datele de la Gemius, urmărim cu emoție tabelul cu indicii pe ultima lună.

Am învins și de data aceasta!

Este minunat să fii lider.

Noi nu ascundem faptul că în obținerea succesului nostru rolul principal revine cititorilor, experților care de fiecare dată apar în emisiunile radio Sputnik cu cele mai interesante știri.

TOP-10 cele mai populare mass-media din Moldova
O iarnă fierbinte: Sputnik, lider în TOP-10 cele mai populare mass-media din Moldova - Sputnik Moldova
TOP-10 cele mai populare mass-media din Moldova

În tabel sunt incluse datele pe luna ianuarie. Iar pe 25 februarie, menționăm, am atins încă un record. Aproape o jumătate de milion de vizitatori unici (493 759) au citit materialele site-ului Sputnik Moldova în ziua în care au fost făcute totalurile alegerilor parlamentare din țară. Acesta a fost un record absolut pentru Sputnik în țările din imediata vecinătate și cele Baltice.

Sputnik Moldova și-a început activitatea în luna mai 2015. Activele Agenției includ portalul informațional, post de radio și centru de presă multimedia dotat cu tehnologii moderne. Portalul de știri Sputnik Moldova se plasează pe primele poziții printre mass-media pe internet din țară*. Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică (în peste 80 de orașe ale lumii), aplicații mobile și conturi pe rețele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă, chineză și farsi.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0