Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detaliul la care trebuie să fie atenți bărbații când vor cumpăra flori de 8 martie

© Sputnik / Miroslav Rotari / "Цветочный ковёр" в Кишинёве
Цветочный ковёр в Кишинёве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Bărbații care vor să cumpere flori de 8 martie femeilor trebuie să fie atenți la un detaliul.

CHIȘINĂU, 6 mart – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că, în zilele de 6 – 7 martie, va monitoriza activitatea comercianților de flori de pe întreg teritoriu al țării.

Цветы, 8 марта - Sputnik Moldova
Societate
Fiscul s-a apucat de capul comercianților de flori: Iată ce se va întâmpla – Detalii

”Aceste acțiuni se vor desfășura în contextul creșterii cererii de flori în ajunul sărbătorilor, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale prin neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și, respectiv, a impozitelor și taxelor aferente bugetului public național”, anunță SFS prin intermediul unui comunicat de presă.

În toată țară vor activa în jur de 40 de posturi fiscale, care vor supraveghea activitatea contribuabililor din acest domeniu de activitate.

Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar cumpărătorilor — să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

În urma controalelor fiscale instalate pe data de 14 februarie, volumul vânzărilor de flori a crescut de 2,6 ori.

Fluxul de știri
0