Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț important făcut de premierul Pavel Filip

© Photo : Direcţia comunicare și protocol, Guvernul Republicii MoldovaPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip a făcut un anunț important. Acesta îi vizează pe mai mulți cetățeni din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 6 mart – Sputnik. Lucrările de reparație la celor 2600 km de drum, care vor fi reabilitați în cadrul programului național „Drumuri Bune 2”, vor începe în două săptămâni. Ultimele pregătiri pentru demararea proiectului au fost examinate în cadrul unei ședințe convocată de prim-ministrul Pavel Filip cu responsabilii din domeniu.

Drum distrus - Sputnik Moldova
Societate
Două drumuri naționale vor fi reabilitate cu sprijinul Chinei

„Proiectele bune trebuie să continue. Unul dintre acestea este și programul național „Drumuri Bune”, care s-a dovedit a fi de succes”, a declarat Filip.

În acest an, în cadrul programului „Drumuri Bune 2” vor fi reparați cu 1000 km de drum mai mult decât anul trecut.

Elaborarea Programului „Drumuri Bune 2” a început încă în noiembrie 2018, fiind solicitate propuneri de la autoritățile publice locale. Deciziile de selectare a porțiunilor de drum pentru reparație au fost aprobate la ședințele Consiliilor locale, pentru a exprima interesul întregii comunități.

Prin intermediul Programului „Drumuri Bune”, în anul 2018 au fost reparați circa 1600 km de drum în mai multe localități din țară.

Fluxul de știri
0