Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se strică: Meteorologii anunță când vin ploile

© Sputnik / Miroslav RotariПогода дождь
Погода дождь - Sputnik Moldova
Abonare
Mâine, temperaturile nu vor mai fi la fel de generoase ca cele de astăzi – ce au prognozat meteorologii și cum va fi luna martie 2019.

CHIȘINĂU, 5 mart – Sputnik. Vremea se strică miercuri. Meteorologii au anunțat precipitații pe întreg teritoriul țării.

Mâine, valorile termice maxime vor fi ceva mai coborâte comparativ cu ziua de astăzi, însă destul de generoase pentru intervalul în care ne aflăm. Astfel, acestea vor oscila între 11 și 13 grade Celsius. Temperaturile nocturne nu vor coborî sub zero grade.

Totodată, sunt așteptate ploi slabe pe întreg teritoriul țării. Ce-i drept, acestea vor conteni joi, când vor crește din nou și temperaturile. Vineri, în sudul țării s-ar putea înregistra chiar și 20 de grade Celsius.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru perioada 6-12 martie
Vremea se strică: Meteorologii anunță când vin ploile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru perioada 6-12 martie

Amintim că meteorologii au anunțat astăzi, pe arii extinse, intensificări ale vântului nord-vestiс în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

Potrivit Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durată, în România, dar în bună parte și în țara noastră, luna martie 2019 va fi capricioasă, cu ploi abundente şi temperaturi de plajă, potrivit romaniatv.net.

Fluxul de știri
0