Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Dansatorii moldoveni au revenit acasă cu 20 de medalii de aur de la un concurs din Ucraina

© Sputnik / Miroslav RotariVictoria Basiul
Victoria Basiul - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", președintele Federației Dansului Modern și de Estradă din Moldova, Victoria Basiul, a vorbit despre tinerii dansatori din Moldova care reprezintă țara noastră la nivel mondial și a căror realizări sunt pe măsura așteptărilor.
Dansatorii moldoveni au revenit acasă cu 20 medalii de aur de la un concurs din Ucraina

Recent în orașul Odesa s-a desfășurat un concurs internațional de dans pentru copii la care au participat sute de dansatori din trei țări. Reprezentanții Republicii Moldova au revenit acasă cu rezultate foarte bune. Copiii au obținut 20 de medalii de aur, 14 de argint și 11 medalii de bronz. Tinerii participă pentru al doilea an consecutiv la acest concurs.

"Pentru noi aceasta fost o competiție foarte importantă. Cei mai puternici concurenți ai noștri au fost participanții din Ucraina, care au și câștigat concursul. Totuși noi am obținut rezultate foarte bune comparativ cu anul precedent. Îmi doresc ca la anul să devenim noi câștigătorii acestui minunat concurs", a spus Victoria Basiul.

Totodată, invitata a subliniat că tinerii dansatori se pregătesc acum pentru un alt concurs important la care își doresc să obțină locuri de frunte. Este vorba despre cel de-al doilea Campionat Mondial al Dansului Modern, care se va desfășura în perioada 22-26 mai.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0