Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Concert gratuit de zile mari la Palatul Feroviarilor

© Sputnik / Miroslav RotariAurelia Hâncu
Aurelia Hâncu - Sputnik Moldova
Abonare
Primăvara vine cu surprize frumoase pentru toți iubitorii de muzică și voie bună! Pe 6 martie, la ora 15:00, la Palatul de Cultură al Feroviarilor, va fi organizat un concert de zile mari.
Concert gratuit de zile mari la Palatul Feroviarilor

Toți doritorii, de la mic la mare, sunt așteptați la frumosul eveniment organizat la Palatul de Cultură al Feroviarilor. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", doctorul în arte și directoarea Palatului de Cultură al Feroviarilor, Aurelia Hâncu, a venit cu mai multe detalii despre desfășurarea concertului.

Potrivit Aureliei Hâncu, pe scenă vor evolua doar colectivele Palatului de Cultură al Feroviarilor. Astfel, la eveniment vor participa: Orchestra de muzică populară "Busuioc Moldovenesc" condusă de Mihai Amihalachioaie, interpreta de muzică ușoară Angela Roșcovan, interpretul de muzică ușoară Sergiu Țurcanu, colectivul artistic pentru copii ”Lollipops” și colectivul de dans modern, condus de Nadeja Țariova.

Intrarea este gratuită! Pentru a participa la eveniment toți doritorii trebuie să se apropie la Palatul de Cultură al Feroviarilor pentru a primi invitațiile.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0