Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum arăta în tinereţe mama Leankăi Grâu, fostă soţie a actorului Gheorghe Grâu

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaАктриса Лянка Грыу
Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Abonare
Acum exact o lună, Leanka Grâu a postat pe contul său de Instagram o fotografie de o valoare sentimentală deosebită, în care ea este dor un copil, iar mama sa - o femeie foarte tânără şi frumoasă

CHIŞINĂU, 13 ian — Sputnik. Actriţa Leanka Grâu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grâu, a postat o fotografie cu mama sa, actriţa rusă Stela Ilniţcaia, pe 7 decembrie, când se pare că a fost ziua de naştere a acesteia. Cel puţin asta spune textul care însoţeşte imaginea.

În poza făcută cu ani în urmă, Leanka, un copil drăgălaş, este alături de mama sa, o femeie tânără şi foarte frumoasă, care-şi priveşte cu dragoste fiica.

 

Leanka Grâu îi mulţumeşte mamei sale pentru faptul că a avut încredere în ea, pentru susţinere şi dragoste nemărginită. Pentru că a învăţat-o să nu se oprească în faţa obstacolelor, să fie încrezătoare şi să viseze.

Ca şi în tinereţe, Stela Ilniţcaia este şi acum o femeie foarte frumoasă şi elegantă. Şi îşi iubeşte nespus de mult fiica, aşa cum putem vedea din imaginea postată de aceasta pe facebook.

Fluxul de știri
0