Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un an de la tragedie: Cum juca în film Anastasia Cecati, moldoveanca ucisă de soţ în 2018

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Moldoveanca Anastasia Cecati, actriţă şi model, a avut şi o apariţie video în serialul românesc "Las Fierbinţi", imagini pe care le puteţi urmări mai jos.

Regretata Anastasia Cecati, care a murit în februarie 2018, la vârsta de 31 de ani, ucisă de soţul ei, stomatolog de profesie,  a fost o actriță și cântăreață din Republica Moldova.

A reușit să facă carieră în modelling. De la 16 ani a început să pozeze pentru mai multe reviste. Ulterior și-a continuat activitatea la București. Fotografiile ei au apărut pe copertele edițiilor locale ale revistelor pentru bărbați „Playboy", „Maxim" și „GQ".

A fost ucisă cu cuțitul de soțul ei, Alexei Mitachi, care, după tragedie, s-a aruncat pe geam. Drama petrecută duminică într-un bloc din Chișinău a șocat opinia publică din Moldova, dar și din România, Anastasia având la începutul carierei ei actoricești o intersecție pasageră cu serialul "Las Fierbinți".

"Astfel, după ce în 2011 statul român i-a refuzat acordarea cetățeniei române, Anastasia a primit un rol de nimfă într-un episod din sezonul 2 al popularului serial "Las Fierbinti", difuzat în 2012. Deși nu are parte de vreo replică, Anastasia joacă rolul unei femei fatale, care împreună cu "suratele" ei încearcă să-i seducă pe țăranii din zonă", scrie Publika.

© Photo: Youtube.comAnastasia Cecati, ]n serialul "Las Fierbinti"
Un an de la tragedie: Cum juca în film Anastasia Cecati, moldoveanca ucisă de soţ în 2018 - Sputnik Moldova
Anastasia Cecati, ]n serialul "Las Fierbinti"

În episodul respectiv, Anastasia apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, care îi scotea în evidență calitățile fizice incontestabile.

Ulterior, tânăra a ales să se afirme în muzică sau modeling, mai ales în Dubai.

Ramona Gabor - Sputnik Moldova
Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului moldovencei model „Playboy”

După moartea modelul Anastasia Cecati, mama acesteia va lua nepoata în custodie. Bunica, care este stabilită cu traiul în România, s-a adresat Direcției Municipale pentru Drepturile Copilului pentru a perfecta actele pentru custodie. Femeia vizitează regulat nepoata sa de trei săptămâni.

Ale cui sunt amprentele pe cuţitul cu care a fost ucisă moldoveanca model Cecati >>>

Gelozia este motivul care a stat în spatele omorului de răsunet despre care s-a scris atât în România, cât şi în presa rusă. Aceasta este una dintre versiunile poliţiei, care afirmă că medicul stomatolog Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, ar fi suspectat-o pe Anastasia de infidelitate.

Fluxul de știri
0