Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Putin i-a transmis lui Nicolas Maduro un mesaj de susținere și solidaritate

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului rus, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de susținere și solidaritate omologului său venezuelean, Nicolas Maduro.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis un mesaj de susținere și solidaritate liderului Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în cadrul unei întrevederi cu vicepreședintele Venezuelei, Delcy Rodríguez.

Nicolas Maduro - Sputnik Moldova
Statele Unite ale Americii au primit o palmă grea în cazul „Venezuela”!

“Am vrea să subliniem în situația actuală că președintele Putin transmite un mesaj de susținere și solidaritate omologului și prietenului său, Nicolas Maduro”, a spus Lavrov.

Amintim că, recent, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev, a declarat că Statele Unite, "arătând sarcasm și aroganță față de poporul venezuelean", impun ajutor umanitar Venezuelei, chiar dacă autoritățile acestei țări au declarat că ajutorul va fi respins.

În același timp, "Pentagonul întărește gruparea de trupe în regiune pentru a le angaja într-o operațiune de a-l înlătura de la putere pe președintele Maduro, ales legal", a spus Nikolai Patrușev.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0