Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vin zile grele pentru transportatorii de pasageri: Iată cine le-a pus gând rău

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Transportatorii de pasageri de pe liniile municipale vor fi monitorizați intens luna aceasta.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat începe în luna martie acțiunile de monitorizare a transportatorilor de pasageri din raza municipiului Chișinău.

”Agenții economici prestatori de servicii în domeniul transportului rutier de pasageri pe rutele municipale din or. Chișinău vor fi monitorizați de angajații SFS în perioada lunii martie 2019”, anunță instituția într-un comunicat.

Цветы, 8 марта - Sputnik Moldova
Societate
Fiscul s-a apucat de capul comercianților de flori: Iată ce se va întâmpla – Detalii

Acțiunile de monitorizare se vor desfășura în contextul multiplelor cazuri de încălcare a prevederilor legislației în vigoare, ceea ce duce la sporirea riscului de neconformare fiscală, și anume: nereflectarea tuturor veniturilor și respectiv diminuarea impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

Angajații autorității fiscale naționale vor efectua atât vizite fiscale inopinate, cât și vor supraveghea activitatea transportatorilor de pasageri direct, prin intermediul agenților sub acoperire.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat le recomandă contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar călătorilor - să solicite bilete de călătorie, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare voluntară.

Fluxul de știri
0