Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Trebuie curmate încălcările legilor cu privire la migrație

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaPreședintele Rusiei, Vladimir Putin
Președintele Rusiei, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a subliniat că trebuie creat un sistem de legi cu privire la migrație care să fie modern și confortabil pentru persoanele ce respectă legea.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Orice încălcare a legislației ruse cu privire la migrație trebuie să fie curmată necondiționat, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, citat de RIA Novosti.

Putin a menționat că una dintre sarcinile complexe ale instituțiilor de resort este asigurarea ordinii și a legalității în sfera migrației.

Intrările de valută în trimestrul I al anului 2018 - Sputnik Moldova
Cum supraviețuiește Moldova: De unde și câți bani sunt trimiși acasă de emigranți

Liderul rus a precizat că în această sferă sunt întreprinse măsuri pe termen lung, menționând concepția de stat privind politica migrațională pe anii 2019 – 2025 care a fost adoptată deja. Totodată, șeful statului a atras atenția și asupra faptului că este necesară și o atenție sporită față de activitatea curentă.

„Aș dori să subliniez principalul: orice încălcare a legislației privind migrația trebuie curmată necondiționat. Totodată, este necesar de a ridica consecvent calitatea serviciilor de stat în sfera migrației, de creat un sistem modern de reguli privind migrația, confortabil pentru persoanele care respectă legea, care doresc să locuiască și să muncească în Rusia, respectând tradițiile, cultura noastră și legile Federației Ruse”, a declarat Putin.

„În acest context atrag atenția asupra faptului că, evident, trebuie să ne gândim  în primul rând la interesele cetățenilor Federației Ruse, ținând cont de toate domeniile de activitate legate de migrație”, a adăugat președintele Rusiei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0