Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Muzică nouă și veche: De ce este atât de îndrăgit interpretul moldovean, Pavel Stratan

© Photo : Facebook / Pavel StratanPavel Stratan
Pavel Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul moldovean, Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în Nișcani, Călărași. Primele melodii care au cucerit inimile fanilor au fost: ”Eu beu”, ”Amintiri din copilări” și ”Tata”.

Într-un interviu, Pavel Stratan declara că muzica lui este inspirată din viaţa satului moldovean și că cea mai importantă calitate a unui artist este să fie om și să nu uite de modestie.

Recent, Pavel Stratan a lansat videoclipul piesei ”Pentru sănătate”, un nou hit care ar putea fi îndrăgit de toți care sunt sau au cumetri.

Pavel Stratan și rapperul Kapshon au lansat, în noiembrie 2018, o piesă mai nostalgică - "În satu' meu se lasă toamna", un fel de recviem pentru satele de altădată din Republica Moldova, când erau pline de viață, de oameni, dar nu pustii ca acum.

Tanti Ludmila, despre povestea de dragoste a lui Nelu Statan>>>

Muzica îi aparține lui Pavel Stratan, textul – lui Pavel Stratan și Kapshon, iar scenariul și regia îi aparțin lui Victor Pietraru. Melodia a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare și este intens distribuită de moldovenii aflați peste hotare

Irina Rimes, Nicoleta Nucă și Inna împreună pe scenă - Video>>>

Rapperul Kapushon și Pavel Stratan nu sunt la prima colaborare, aceștia au mai muncit împreună la melodia ”Nebuni”.

Videoclipul piesei ”Nebuni” a fost lansat în 2015 și a reușit să adune milioane de vizualizări pe Youtube.

În decembrie 2018, Pavel Stratan a lansat un videoclip la piesa ”Te sărut” în colaborare cu Ioana Ignat, o tânără artistă de peste Prut.

De ce artiștii moldoveni sparg topurile muzicale din România>>>

Melodia este una de dragoste, versurile sunt scrise de Pavel Stratan, iar muzica a fost compusă de Ioana Ignat.

Fluxul de știri
0