Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Evoluție neașteptată a vremii în doar câteva zile - Video

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaПосетитель катается на тюбинге с горки "Всепогорка" в парке "Сокольники"
Посетитель катается на тюбинге с горки Всепогорка в парке Сокольники - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pare incredibil, însă vremea s-a schimbat radical în doar câteva zile. De fapt, și meteorologii atenționează că în această perioadă vremea este foarte schimbătoare, cu perioade mai calde și intruziuni de aer rece.

CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. În doar câteva zile, vremea s-a schimbat radical. Dacă duminică moldovenii au mers la urnele de vot, fiind îmbrăcați în haine groase și cizme, iar afară ningea ca în toiul iernii, atunci astăzi, în ultima zi a lui Făurar, simțim cum bate la ușă primăvara. Totuși, meteorologul român Elena Cordoneanu, a precizat că prima jumătate a lunii martie este „o perioadă de vreme foarte, foarte schimbătoare”. Nu este exclus să avem intruziuni de aer rece deasupra regiunii noastre.

Pare incredibil, dar iată cum era vremea de afară acum cinci zile.

În ultima zi de iarnă, vremea ne vestește că primăvara își intră în drepturi.

Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează temperaturi generoase pentru această perioadă a anului. În același timp, ei au emis o avertizare cod galben care intră în vigoare în această seară și va dura până pe 1 martie.

© Photo : SHSCod galben de vânt
Incredibil: Evoluție neașteptată a vremii în doar câteva zile - Video - Sputnik Moldova
Cod galben de vânt

Pe parcursul zilei de vineri, 1 martie, se vor înregistra valori termice maxime de +8..+10 grade Celsius. În zilele următoare temperaturile vor fi în scădere ușoară.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Incredibil: Evoluție neașteptată a vremii în doar câteva zile - Video - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii din România au făcut anterior o prognoză pentru sfârșitul ultimei luni de iarnă și prima jumătate a lunii martie, valabilă în linii mari și pentru țara noastră. Potrivit acestora, în intervalul prognozat, valorile termice medii vor fi în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Încă la începutul sezonului rece, site-urile meteo internaționale atenționau că iarna aceasta va fi lungă, iar scurte episoade cu ger și viscol s-ar putea înregistra inclusiv în luna martie.

Fluxul de știri
0