Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un individ a încercat să-și omoare vecinul: Iată motivul halucinant

Abonare
Un bărbat a încercat să-l omoare pe un vecin pentru că i-a reproșat că fumează în scara blocului.

CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. Un locuitor al raionului Telenești a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Bărbatul a încercat să-l omoare pe fiul vecinilor, care i-au reproşat că fumează în scara blocului.

Cuțit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Rusia
Video viral (18+): Pacient cu un cuțit înfipt în spate, ieșit la o țigară

Potrivit procurorilor, în timp ce inculpatul se afla în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din Capitală, unde închiria o cameră, i-a aplicat unui tânăr o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l omoare, înjunghiindu-l în regiunea pieptului.

Martorii au intervenit la timp, au chemat Poliţia, iar agresorul a fost reţinut. Inculpatul nu şi-a recunoscut vina şi a spus că a recurs la acest gest deoarece părinţii victimei l-ar fi reclamat la Poliţie pentru că fuma în scara blocului.

Pe lângă închisoare, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60.000 de lei, dar şi 1.718 lei – în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare. Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Fluxul de știri
0