Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Securitatea a fost cartea de vizită a Campionatului Mondial de Fotbal din 2018

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimedia Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin
 Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat nivelul înalt de securitate în Federația Rusă, în perioada desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a menționat nivelul înalt al securității în Rusia, care a devenit cartea de vizită a Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

Джанни Инфантино - Sputnik Moldova
Sport
Șeful FIFA: Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia - "cel mai bun din istorie"

„Desigur, aș dori din nou să le mulțumesc angajaților organelor de interne pentru munca lor bine organizată, coordonată în perioada unor acțiuni de amploare din anul trecut. Fără îndoială, trebuie să amintim în acest context de Campionatul Mondial de Fotbal. Nivelul înalt de securitate a devenit cartea sa de vizită, fiind apreciat după merite de către numeroși suporteri, de colegii voștri  - experți străini”, a spus Putin în cadrul colegiului extins al MAI al Federației Ruse.

Campionatul Mondial de Fotbal s-a desfășurat în Rusia în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018, pe 12 stadioane, în 11 orașe din țară. Câștigătorul turneului a fost echipa națională a Franței.

 

Fluxul de știri
0