Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Irina Rimes, Nicoleta Nucă și Inna vor face senzație împreună pe scenă - Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Moldoveancele Irina Rimes, Nicoleta Nucă, alături de interpreta din România Inna, vor susține un concert de caritate la București.

Irina Rimes, Nicoleta Nucă și Inna vor cânta pentru a-i susţine pe copiii cu boli incurabile îngrijiţi de Fundaţia ”Copii în Dificultate”. Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București, România. Dacă nu știți prea multe detalii despre cele trei interprete frumoase și talentate, vă spunem noi. 

Moldoveanca Irina Rimes este tot mai cunoscută în România, nu doar ca interpretă, dar și ca textier. Recent, Andra a lansat videoclipul piesei ”Supereroi”, scrisă de Irina Rimes. Videoclipul la piesa ”Supereroi” a fost regizat de moldoveanul Roman Burlaca, apreciat în Romania pentru abordarea sa deosebită.

De ce artiștii moldoveni sparg topurile muzicale din România >>>

Puteți vedea ce a ieșit, cât de bine sună melodia scrisă de talentata moldoveancă și interpretată de Andra, în imaginile video de mai jos.

Irina Rimes este femeia care și-a pus viața în versuri, iar melodiile ei au ajuns la sufletele a milioane de fani.

Moldoveanca Nicoleta Nucă s-a stabilit în România de câțiva ani, tot acolo și-a început și cariera profesionistă, evoluând pe scene mari.

Vezi cui Natalia Gordienko i-a furat cheia inimii>>>

În anul 2014 ea a participat la emisiunea X Factor. În februarie 2015 a lansat pesa  ”Nu sunt”, care a dus-o direct în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Piesa a fost interpretată și într-un trio extraordinar, moldoveanca Nicoleta Nucă a cântat alături de talentatele interprete din România Inna și Antonia.

Inna nu mai locuiește în România de câțiva ani. Ea a muncit mult pentru a lansa noul album “YO”, în limba spaniolă. 

Cum reuşesc moldovenii să bulverseze industria muzicală românească>>>

“YO” include 11 piese.  Acestea se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”.

Prima piesă se numește “RA”, mesajul ei te invite să ieși dintr-o relație toxică.

Românca s-a îndrăgostit de Barcelona, se află de șase ani acolo. Vedeta vrea să surprindă din nou.

Inna are peste 4,5 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1,5 milioane de fani pe Twitter și 2,4 milioane de fani pe Instagram

Fluxul de știri
0