Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini dramatice: Momentul exploziei ucigașe a unui tren la nodul feroviar din Cairo

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un tren a deraiat astăzi și s-a izbit într-o platformă de la stația Ramses din capitala Egiptului. Accidentul a provocat explozia rezervorului de combustibil, iar focul rezultat s-a răspândit peste tren și platformă.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Cel puțin 28 de persoane au fost ucise și peste 50 au fost rănite în incendiul produs de explozia rezervorului de combustibil al unui tren în centrul orașului Cairo, potrivit unei surse din cadrul Ministerului Sănătății din Egipt.

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul exploziei trenului la stația Ramses.

​Anterior, pe Twitter a fost postat un videoclip ce arată cum ard oamenii fugind din stația feroviară. (Acest videoclip este grafic și îi poate pe cei foarte sensibili).

Tren deraiat - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Imagini de groază: Un tren a deraiat și a luat foc în Cairo - Sunt victime (Foto)

Martorii au declarat pentru Sputnik că locomotiva a trecut pe lângă ei înainte de a se izbi de Platforma 6, care a provocat explozia rezervorului de combustibil. Cel puțin 20 de persoane au murit în explozie și aproximativ 50 au fost rănite.

"Locomotiva a trecut de-a lungul platformei ca o nebună și a lovit această clădire la viteză maximă", a spus Mohammed, un librar care are o gheretă pe platforma 6, arătând spre o clădire distrusă pe marginea platformei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0