Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a anunțat disponibilitatea Rusiei pentru un dialog constructiv cu Statele Unite

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul rus de Externe a menționat că Rusia este pregătită să reia negocierile cu Statele Unite "în baza unui echilibru de interese și nu în baza ultimatumurilor".

CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat că este pregătit să se angajeze într-un dialog constructiv cu Statele Unite, bazat pe respectul față de interesele reciproce și de avantajele reciproce.

"Noi ... suntem deschiși dialogului constructiv. Desigur, pe baza egalității, a avantajului reciproc, și nu pe principiul "profesor și student"... Nu puteți vorbi cu nici o țară, mai ales cu Rusia", - a spus Lavrov, într-un interviu pentru ”Televiziunea Vietnameză” și posturile de televiziune din China DH și Phoenix.

Ministrul rus de Externe a menționat că Rusia este pregătită să reia negocierile cu Statele Unite "în baza unui echilibru de interese și nu a ultimatumurilor".

Anterior, Lavrov a vorbit despre inutilitatea încercărilor UE și SUA de a forța Rusia să ia decizii "prin dictat".

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0