Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Igor Chistol, actorul moldovean care cucerește inimile publicului din Rusia

© Sputnik / OsmatescoIgor Chistol
Igor Chistol - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul de teatru și film Igor Chistol a cunoscut momente adevărate de glorie pe scenele teatrelor din Chișinău. Însă popularitatea lui a trecut demult hotarele Moldovei. Actorul a strălucit pe ecranele televiziunii din Rusia și continuă să joace în teatrele din Moscova, dar și să se filmeze în pelicule de cinema.

 

Igor Chistol - actorul moldovean care cucerește inimile publicului din Rusia

Igor Chistol joacă pe scenele teatrelor de la Moscova alături de celebri actori ruși precum Marina Diujeva, Igor Dronov, Alexandr Lobanov și alți artiști cunoscuți. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", actorul a dezvăluit că următorul spectacol de care se pregătește va avea loc în data de 17 martie, la Sankt Petersburg.

Întrebat care este cheia succesului său și cum îi reușește să să implice în diverse proiecte, Igor Chistol a răspuns:

"Cheia succesului meu este studierea în permanență, perseverența și munca zilnică. Vreau să mă simt întotdeauna ca un student, ca un copil care învață ceva nou. Dacă te mulțumești cu ceea ce ai, atunci nu vei crește niciodată", a spus el.

Actorul a jucat pe scena mai multor teatre din Chișinău: Teatrul Național "Mihai Eminescu", Teatrul Național "Eugen Ionescu" și Teatrul "A. P. Cehov". Unul dintre rolurile pe care le-a jucat cu multă dăruire de suflet și care a impresionat spectatorii a fost cel al Chiriței în comedia "Chirița în provincie".

Chiar dacă actorul se află mai mult peste hotare, acesta spune că este mereu cu gândul la țara în care s-a născut, unde a copilărit, a studiat și unde și-a început cariera de artist.

"Cele mai frumoase amintiri sunt aici. Aici sunt părinții mei și cei mai apropiați prieteni. Aici au trecut cele mai frumoase clipe din viața mea", a afirmat Igor Chistol.

În prezent, actorul este implicat într-un proiect moldo-ruso-ucrainean de mare amploare. Igor Chistol participă la filmările primului serialul detectiv moldovenesc "Anchetatorul Gorceakova".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0