Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Peste 30 la sută dintre alegători s-au prezentat deja la secțiile de votare

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы в парламент Молдовы
Выборы в парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
La mai bine de șase ore de la deschiderea ușilor secțiilor de votare, adică la ora 13:37 peste treizeci la sută din alegători sau 860 de mii în cifre absolute și-au exprimat opțiunea electorală.

CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Potrivit informațiilor făcute publice de către Comisia Electorală Centrală, în regim online, privind prezența la vot pe circumscripția națională, la mai bine de șase ore de la deschiderea secțiilor de votare, la urne s-au prezentat peste 860 de mii de alegători, pe circumscripția națională, ceea ce constituie peste o treime din toți alegătorii aflați în listele electorale.

© Photo : Comisia Electorală Centrală30 la sută din alegatori s-au prezentat deja la urnele de vot
Peste 30 la sută dintre alegători s-au prezentat deja la secțiile de votare  - Sputnik Moldova
30 la sută din alegatori s-au prezentat deja la urnele de vot

Amintim că în Republica Moldova a fost anulat pragul minim de participare și validare a alegerilor, care până la acest scrutin era de o treime sau 33 la sută. astfel, pentru validarea alegerilor nu are importanță câți alegători s-au prezentat la vot.

Fluxul de știri
0