Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

23 februarie: Mesajul președintelui Dodon, adresat militarilor moldoveni

© Photo : Facebook / Igor DodonZiua Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept
Ziua Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept - Sputnik Moldova
Abonare
În ziua de 23 februarie, președintele Igor Dodon i-a felicitat pe militarii moldoveni cu prilejul Zilei Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept

CHIȘINĂU, 23 feb - Sputnik. Președintele Igor Dodon a participat la adunarea festivă și concertul dedicat Zilei Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept, organizat la inițiativa Uniunii Ofițerilor din Moldova în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Șeful statului i-a felicitat pe militari, dar a venit cu un mesaj și pentru cei din noua generație, îndemnându-i să fie buni patrioți.

”I-am felicitat pe militarii noștri cu prilejul sărbătorii, mulțumindu-le pentru patriotismul și devotamentul față de neam și țară, pentru faptul că şi-au onorat datoria față de Patrie. Ei sunt adevărații bărbați care, cred cu tărie, vor răspunde în orice moment chemării Patriei. Am îndemnat tânăra generație să ia exemplu de la acești oameni și să preia din calitățile lor”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebok.

Totodată, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea legalității ordinii de drept și merite în educarea militaro-patriotică a tinerei generații, șeful Statului a înmânat unui grup de ofițeri Diploma de onoare a Președintelui Republicii Moldova și medalii cu brevete ale Uniunii Ofițerilor.

Fluxul de știri
0