Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O mașină din cortegiul lui Igor Dodon, implicată într-un accident rutier - Video

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Instituția prezidențială anunță că unul dintre autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune.

”Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire, și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos”, se menționează în comunicatul Președinției.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile.

Кортеж президента Игоря Додона попал в ДТП - Sputnik Moldova
Politică
Imagini șocante: Momentul impactului dintre camion și mașina președintelui Dodon

Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni.

În automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară.

© Photo : Facebook / Bogdan ŢîrdeaO mașină din cortegiul lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier
O mașină din cortegiul lui Igor Dodon, implicată într-un accident rutier - Video - Sputnik Moldova
O mașină din cortegiul lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier

Atunci, Igor Dodon și fiul său au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mama sa a fost internată câteva zile la spital. A avut de suferit și un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Fluxul de știri
0