Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poveste ciudată în municipiul Bălți - Vezi ce făcea un elev în timpul recreației (Video)

© Sputnik / Рухкян / Accesați arhiva multimediaCerșetor
Cerșetor - Sputnik Moldova
Abonare
Acțiunile unui copil din municipiul Bălți a provocat mare ajitație printre internauți.

CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. O poveste ciudată a avut loc în municipiul Bălți. Un elev a ieșit la recreație în stradă și a început să cerșească bani de la trecători, transmite BTV.

Un locuitor al municipiului Bălți, care a făcut înregistrarea video cu micul cerșetor, a informat autoritățile despre comportamentul îngrijorător al băiatului.

Autorul înregistrării a atras atenția și asupra faptului că copilul era îmbrăcat ușor. Băiatul a spus că este elev în clasa întâi la Gimnaziul Nr.2 și că are nevoie de bani pentru a-și cumpăra mâncare.

Roman Florescu, directorul gimnaziului menționat, a aflat despre această „poveste”. El a confirmat că băiatul învață într-adevăr in Gimnaziul Nr.2, însă vârsta, clasa și numele menționate în conversația cu șoferul nu sunt adevărate.

Potrivit lui Florescu, la recreație, copilul a ieșit și s-a postat lângă un magazin din preajma gimnaziului pentru a cerși bani de la trecători. Administrația școlii a fost informată de către un vânzător. 

„Am aflat despre această situație de la un vânzător, am reacționat imediat, ne-am întâlnit cu mama copilului, în prezența profesorului de la clasă. Copilul a promis că nu va mai proceda așa”, a spus directorul.

Roman Florescu a declarat că părinții băiatului i-au dat bani de buzunar. Directorul gimnaziului a menționat de asemenea că bărbatul care a înregistrat imaginile video a reacționat corect, îndemnându-l să meargă la școală. Însă directorul consideră că înregistrările video cu minori nu trebuie să fie postate fără consimțământul părinților.

Fluxul de știri
0