Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Momentul producerii accidentului pe traseul Chișinău-Leușeni

Abonare
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.

Instituția prezidențială anunță că unul dintre autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune.

”Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire, și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos”, se menționează în comunicatul Președinției.

Accident  - Sputnik Moldova
Societate
Igor Dodon oferă detalii despre mașina avariată din cortegiul prezidențial

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile. Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni.

În automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară.

Fluxul de știri
0