Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conferința de presă a senatorului rus Aleksei Kondratiev

© Sputnik / Александр Натрускин / Accesați arhiva multimediaAleksei Kondratiev, membru al Consiliului Federației
Aleksei Kondratiev, membru al Consiliului Federației - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, 25 februarie, ora 10.30, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Alegerile parlamentare din Moldova – 2019: opinia observatorilor internaționali”.

Observatorul rus din partea Consiliului Federației, Aleksei KONDRATIEV, care face parte din componența misiunii internaționale de monitorizare, va vorbi despre modul în care s-au desfășurat alegerile parlamentare din Moldova din 24 februarie 2019.

„Vom urmări foarte atent cum se desfășoară alegerile, dacă se desfășoară conform legii, dacă nu vor fi înregistrate tentative de presiune, încălcare ale legislației, încercări de a influența în mod nedemocratic asupra rezultatelor alegerilor. Desigur, vom face concluzii obiective cu privire la rezultatele alegerilor, un raport obiectiv privind rezultatele alegerilor”, a declarat pe 19 februarie președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0