Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Boris Titov, despre evoluția relațiilor comercial-economice moldo-ruse

© Sputnik / Александр Полегенько / Accesați arhiva multimediaBoris Titov. Fotografie de arhivă
Boris Titov. Fotografie de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, 25 februarie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă în format video Chișinău – Moscova – Minsk – Tallinn, cu participarea reprezentantului împuternicit al președintelui Federației Ruse pentru protecția drepturilor antreprenorilor, Boris Titov.

Relațiile comercial-economice moldo-ruse au înregistrat în anul 2018 o dezvoltare ascendentă. După Forumul Economic moldo-rus din septembrie 2018 de la Chișinău, interesul pentru cooperare al antreprenorilor din țările a crescut considerabil. Ce schimbări s-au produs în acest răstimp? Ce se întâmplă la ora actuală cu relațiile comercial-economice dintre țările noastre? Acestea, dar și alte teme actuale cu privire la cooperare vor fi abordate de reprezentantului împuternicit al președintelui Federației Ruse pentru protecția drepturilor antreprenorilor, BORIS TITOV.

Acreditare:
E-mail: presscentre@sputnik.md

Videoconferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

 

Fluxul de știri
0