Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tinerii din Moldova și România, interesați de promovarea noilor idei de afaceri - Detalii

CC0 / Pixabay / rawpixel / Офис
Офис - Sputnik Moldova
Abonare
Tineri din Moldova și România se vor întâlni la Iași pentru a descoperi noi idei de afaceri - detalii.

CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. Promovarea ideilor noi de afaceri, dar și a bunelor practici antreprenoriale sunt doar câteva dintre subiectele care urmează a fi discutate în cadrul primei ediții a Forumul Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova.

În acest an, evenimentul va avea loc pe 27 februarie și are ca obiective creșterea încrederii și cunoașterii reciproce între tineri antreprenori din cele două țări.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de business, dar și reprezentanți ai autorităților din Moldova și România.

Program Național de susținere a tinerilor antreprenori

Xenia Muntean, Nicolae Gudumac și Vlad Caluș, nominalizați de revista Forbes în clasamentul „Under 30” - Sputnik Moldova
Societate
Trei tineri din Moldova în clasamentul Forbes: Cu ce se ocupă

Și autoritățile de la Chișinău sprijiniră tinerii antreprenori din Moldova. Acum câteva zile, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat  Programul național “Start pentru Tineri: o afacere durabilă la tine acasă”.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a salutat lansarea Programului și a subliniat că menținerea tinerilor în țară, dar și motivarea acestora pentru desfășurarea activităților de antreprenoriat, preponderent în zonele rurale, Program finanțat din bugetul de stat.

Programul are drept scop integrarea tinerilor din Republica Moldova în circuitul economic, prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale și susținerea financiară pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri sustenabile.

Fluxul de știri
0