Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parodie de Igor Chistol: Ce le urează președintele Alexandr Lucașenko moldovenilor (VIDEO)

© Sputnik / OsmatescoIgor Chistol
Igor Chistol - Sputnik Moldova
Abonare
Invitat în cadrul emisiunii ”INTERSECȚII”, realizată de jurnalistul Andrei Porubin, actorul moldovean Igor Chistol a acceptat provocarea de a improviza o parodie.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. Igor Chistol nu a stat mult pe gânduri și în câteva secunde l-a adus pe președintele belarus Alexandr Lucașenko în studioul Radio Sputnik Moldova. Vedeți în secvența video ce a ieșit.

În cadrul emisiunii, actorul a făcut mai multe dezvăluiri din culisele filmelor în care joacă în prezent și, în mod special, despre primul serial detectiv din Moldova ”Anchetatorul Gorceakova”.

Igor Chistol este actor de teatru și cinema. S-a născut pe 7 septembrie 1971. A absolvit Școala Superioară de Teatru ”Boris Șciukin” din Moscova, Rusia, facultatea de actorie. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori moldoveni,. Pe lângă rolurile din teatru și film s-a remarcat și prin parodiile realizate în cadrul show-lui ”Большая разница”.

Fluxul de știri
0