Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum a fost surprinsă interpreta Cristina Pintilie de ziua sa de naștere

© Photo : Facebook / Cristina PintilieCristina Pintilie
Cristina Pintilie - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Cristina Pintilie își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista a dezvăluit pentru Radio Sputnik Moldova cum a fost surprinsă dis-de-dimineață de familia sa și cum își va petrece ziua.
Cum a fost surprinsă interpreta Cristina Pintilie de ziua sa de naștere

Cristina Pintilie este o femeie cu adevărat fericită și împlinită. Chiar de dimineață, interpreta a avut parte de o surpriză din partea soțului și a celor doi feciori ai săi.

"Ei mi-au pregătit o surpriză frumoasă și mi-au oferit cele mai calde, sincere și pline de iubire îmbrățișări. Mă bucur că soțul și copiii au grijă de mine. Important este că nu o fac doar o dată în an, dar mult mai des", a dezvăluit interpreta.

Cristina Pintilie spune că pentru ea această zi este cu adevărat frumoasă și deosebită. Toate sărbătorile importante le petrec în sânul familiei alături de părinți.

"Venim de dimineață, îi trezim din somn și le mulțumim pentru tot ce ne-au oferit. Ne bucurăm împreună și ne amintim de clipele din copilărie. Mă bucur că avem la cine veni și părinții sunt sănătoși. Le pășim pragul cât mai des și ne bucurăm că sunt aproape. De fapt, mai întâi de toate aceasta este sărbătoarea lor", a spus ea.

Cristina Pintilie predă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, fiind lector la Catedra de muzică ușoară și jazz. Chiar și de ziua ei, interpreta va fi alături de studenți.

"Fiecare trebuie să aibă un ritm al vieții cât mai activ și să nu lăsăm timpul să treacă pe lângă noi. Mă încarc cu multă energie de la studenții mei, învăț mereu ceva nou și îmi dezvolt personalitatea. Fiecare student cere o dăruire aparte. De aceea, elaborez un plan de lucru individual pentru fiecare student ca să obținem rezultate frumoase", a relatat interpreta.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0