Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tâlhari, reținuți de Poliție: Iată cum acționau în Capitală

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți indivizi au fost reținuți de Poliție. Aceștia sunt bănuiți de comiterea unor atacuri tâlhărești în Capitală.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Oamenii legii au destructurat un grup infracțional specializat în comiterea atacurilor tâlhărești în Capitală. Ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău de comun cu polițiștii Inspectoratelor Botanica și Ciocana și cu suportul angajaților BPDS “Fulger” a IGP, i-au reținut pe membrii grupării.

Geiselnahme in Kirche bei Rouen in der Normandie - Sputnik Moldova
Accidente
Moldoveni, atacați de tâlhari în inima Uniunii Europene

Aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei cu vârstele cuprinse între 33 și 40 de ani, anterior judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și șantaj.

În urma măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală forțele de ordine au acumulat probe care demonstrează implicarea acestora în săvârșirea a patru atacuri tâlhărești comise în sectorul Botanica și Ciocana, în luna ianuarie.

Fiecare membru își avea rolul său bine determinat. Potrivit oamenilor legii, doi dintre aceștia stăteau de pândă, iar al treilea intra în magazinele alimentare și amenințând vânzătoarele cu un obiect asemănător unui pistol, sustrăgea mijloacele financiare din aparatele de casă. Prin acțiunile lor au cauzat un prejudiciu în de circa 11 mii de lei.

Bărbații care au atacat o femeie în timp ce parca mașina, reținuți de polițiști - Video>>>

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și sunt cercetați penal pentru tâlhărie. Această infracțiune se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

Fluxul de știri
0