Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Stratan, un nou hit pentru toții cumetrii din Moldova - ”Pentru sănătate” (VIDEO)

© Facebook / Pavel StratanPavel Stratan
Pavel Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Stratan revine în forță cu o nouă melodie, aceasta ar putea deveni un nou hit. În mod special, cumetrii se vor regăsi în versurile piesei.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Pavel Stratan revine la stilul muzical care l-a făcut cunoscut - intepretul moldovean a lansat astăzi videoclipul la melodia ”Pentru sănătate”. La câteva ore de la publicarea pe youtube, videoclipul a acumulat o mulțime de comentarii, toate doar de bine. E semn că publicului i-a fost dor de o astfel de melodie.

”Hai, toarnă, cumetre, nu te teme /Nu nu vezi că timpul nu mai stă de la o vreme/Hai, toarnă, cumetre, încă oleacă/Tu nu vezi că viața, cum vine, așa și pleacă” sunt versurile refrenului care, probabil, vor fi fredonate cel mai des la sărbătorile moldovenilor. 

Pavel Stratan este un interpret îndrăgit de moldoveni și nu doar. În ultimii ani, Pavel Stratan s-a concentrat pe promovarea fiicei sale, Cleopatra Stratan. 

Fluxul de știri
0