Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Detalii din culisele primului serial detectiv moldovenesc "Anchetatorul Gorceakova"

© Sputnik / OsmatescoIgor Chistol
Igor Chistol - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", renumitul actor moldovean de teatru și film Igor Chistol a dezvăluit detalii din culisele primului serial detectiv moldovenesc din întreaga cinematografie a țării - "Anchetatorul Gorceakova".
Detalii din culisele primului serial detectiv moldovenesc "Anchetatorul Gorceakova"

Filmările primului serialul detectiv "Anchetatorul Gorceakova" au început acum o lună și se desfășoară atât în Ucraina cât și în Moldova.

Serialul "Anchetatorul Gorceakova" este un proiect moldo-ruso-ucrainean în care rolurile principale sunt jucate de actorii populari din Rusia, Moldova și Ucraina. În acest serial actorul moldovean Igor Chistol joacă rolul șefului de anchetă a eroinei principale Anna Gorceakova.

"Sperăm să fie un produs de calitate. Sunt implicați oameni profesioniști, cei mai buni probabil. Echipa este foarte ajustată, lumea lucrează destul de rapid și filmăm foarte mult. Am văzut deja câteva secvențe filmate și mi se pare un produs destul de calitativ. Acum filmările au loc în Chișinău. Filmăm în diverse zone frumoase ale orașului", a relatat actorul moldovean Igor Chistol.

Subiectul serialului cuprinde mai multe probleme sociale și descrie amănunțit lupta pentru dreptate, existență, dragoste și încredere. Regizorul serialului detectiv este Vera Iakovenco, iar producătorul Valentin Opalev.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0