Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trailer-ul filmului de animaţie "Frozen 2", cel mai urmărit din toate timpurile (VIDEO)

Abonare
Trailerul filmului de animație “Frozen 2” (Regatul de gheață 2) a fost lansat pe 13 februarie 2019 și deja a reușit să acumuleze un număr record de vizualizări pe youtube.

CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Primul trailer "Frozen 2", lansat de Disney, a devenit cel mai urmărit din toate timpurile, potrivit The Hollywood Reporter. Trailer-ul lungmetrajului de animaţie "Frozen 2", a fost vizionat de 116.400.000 de ori în primele 24 de ore de la lansare. Acesta apare pe ecrane la cinci ani de la triumful international al personajelor Elsa, Anna şi prietenii lor. Filmul de animație "Frozen 2" va fi lansat pe 22 noiembrie 2019.

Filmul de animație”Frozen“ este inspirat din basmul „Crăiasa Zăpezilor“.

Este despre o prinţesă scandinavă care trebuie să se împace cu sora mai mare, care este regină și are puterea de a transforma în gheaţă tot ce atinge cu mâinile. Din greşeală, sora ei mai declanșează o iarnă aspră care ameninţă să distrugă întregul regat.

În Republica Moldova, fetițele sunt îndrăgostite de Elsa, acestea le cer părinților jucării cu frumoasa prințesă sau rochii care imită vestimentația Elsei. Agenții economici au înțeles că pot face bani din asta și acum poți găsi fel de fel de produse cu imaginea personajelor din filmul de animație ”Frozen”, de la caiete, creioane sau ghiozdane până la prăjituri, torturi sau decorațiuni pentru camera copiilor.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0