Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iubitorii de romanțe sunt așteptați la festivalul-concurs "Crizantema de Argint"

© Sputnik / OsmatescoStela Mitriuc
Stela Mitriuc - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 21-23 februarie, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" din Capitală, se va desfășura cea de-a XXIII-a ediție a festivalului-concurs de creație și interpretare a romanței "Crizantema de Argint".
Iubitorii de romanțe sunt așteptați la festivalul-concurs "Crizantema de Argint"

Invitata emisiunii "Sputnik Matinal", șefa Direcției Cultură a Primăriei Chișinău, Stela Mitriuc, a dezvăluit care va fi programul activităților cultural-artistice în cadrul festivalului "Crizantema de Argint" și ce surprize pregătesc organizatorii pentru cea de-a XXIII-a ediție.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile și va avea un program muzical variat:

Pe 21 februarie, la ora 18:00, va avea loc recitalul de romanțe "O seară cu parfum de crizantemă..." la care vor participa Marina Filipovici, Andrei Ştefăneţ, Tatiana Straistă-Burlac, Mariana Cepraga, Nicolae Cibotaru, Ioana Căpraru, Cristina Scarlat, Tatiana Jacot şi invitatul special de la Bucureşti Florin Georgescu. Recitalul de romanțe va fi prezentat, în premieră, la secțiunea "Creaţie".

Pe 22 februarie, la ora 18:00, se va desfășura concursul "Refrene celebre de neuitat", la secțiunea "Interpretare".

Pe 23 februarie, la ora 18:00, invitații Alina Ureche, Silvia Goncear, Jana Gherbovei, Nicolae Glib, Margarita Ivanuş, Mihai Munteanu și invitatul special de la Timişoara Traian Jurchela vor susține recitaluri la Gala laureaților și Gala recitalurilor.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0