Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident cumplit la Măgdăcești: Automobilul a fost grav avariat, imagini de groază (FOTO)

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident grav a avut loc în această seară la intrarea în Măgdăcești, raionul Criuleni.

CHIȘINĂU, 19 feb – Sputnik. Șoferul unui automobil de model Toyota Corola a intrat cu mașina într-o bară de protecție din mijlocul drumului ce duce spre Măgdăcești, raionul Criuleni. Din imaginile postate de un martor ocular pe rețelele de socializare, se vede că impactul a fost extrem violent. La puțin timp după producerea impactului, la fața locului a venit ambulanța și oamenii legii. Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea șoferului. Potrivit unor surse, acesta ar fi adormit la volan. Vom reveni cu detalii.

Amintim că ieri, un alt accident grav s-a produs la ieșirea din Chișinău. În apropierea Autogării de Sud, două mașini s-au ciocnit violent. În urma impactului, șoferii celor două autoturisme au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. În accident a fost implicat o mașină de model BMW și o mașină de model Toyota.
Fluxul de știri
0