Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un băiețel de șase ani a stat o noapte singur în pădure

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Accesați arhiva multimediaDimineața în pădure, suburbia Moscovei
Dimineața în pădure, suburbia Moscovei - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de polițiști au cercetat cu de-amănuntul pădurea parcului național „Losinîi ostrov” în căutarea unui băiețel.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Un băiețel de șase ani a petrecut o noapte singur în pădure, făcându-și apariția spre dimineață la o benzinărie de pe șoseaua de centură a Moscovei, a comunicat postul-telegram MASH.

Взрыв бытового газа в жилом доме в Магнитогорске - Sputnik Moldova
Rusia
Salvare miraculoasă: Copil de nici un an, scos viu de sub dărâmături în Rusia - Video

„În momentul de față acolo se află poliția și urmează să sosească și ambulanța. Deocamdată nu este prea clar cât de grav este traumatizat copilul care a petrecut o noapte de februarie în zăpadă”, potrivit postării de pe rețelele de socializare.

Băiețelul se rătăcise în ajun în parcul național „Losinîi ostrov”. Duminică seara, o femeie din Moscova se deplasacu mașina, împreună cu fiul său, pe șoseaua de centură și a decis la un moment dat să se oprească pentru a se plimba cu el prin parc. Dintr-odată, copilul a luat-o la fugă. Femeia și-a căutat toată noaptea fiul. În operația de căutare au fost antrenați zeci de polițiști.

Fluxul de știri
0