Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Situație gravă pe drumurile din țară: Trei persoane au murit în accidente

© Photo : INPPoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
În ciuda faptului că amenzile au fost majorate substanțial, șoferii încalcă în continuare regulile de circulație și pun în pericol participanții la trafic.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Inspectorii de patrulare care au activat pe drumurile din țară la sfârșitul săptămânii au depistat sute de șoferi care circulau cu viteză excesivă.

”Astfel, în 3 zile, au fost depistați peste 300 de conducători auto care se deplasau cu mult peste limita de viteză admisă, iar alții 17 au fost înlăturați de la volanul mașinii deoarece se aflau în stare de ebrietate.

Tot în aceste zile, pe teritoriul țării au avut loc 18 accidente rutiere grave, soldate cu 3 persoane decedate și 21 traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație pentru a evita producerea unor accidente rutiere.

Fluxul de știri
0