Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Surpriză mare – Iată cum va fi vremea în ziua alegerilor

© Sputnik / Юрий Шестопалов / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
După câteva zile cu temperaturi de primăvara, iarna revine în forță.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik, S. P. Marți, miercuri și joi ne vom bucura de zile frumoase, fără precipitații, cu temperaturi ca de primăvară, pe până la +11 grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea mercurul va coborî în termometre nu mai jos de gradația 0.

Cine pretinde la fotoliul de deputat - Sputnik Moldova
Alegeri parlamentare-2019: Cine sunt aspiranții la funcția de deputat

Ziua de vineri însă ne aduce precipitații sub formă de ploaie și ninsoare. Sâmbătă și duminică însă se răcește brusc, mercurul în termometre va coborî noaptea până la –7 grade Celsius în nordul țării, -6 grade Celsius în centrul țării și -5 în raioanele de sud.

Așa că cetățenii Republicii Moldova care au de mers duminică la secțiile de votare trebuie să se îmbrace bine, chiar dacă ziua nu vom avea gerul de noapte. Și anume, în ziua votării în nordul țării vom avea +6 grade Celsius, în centrul +7 grade Celsius și +8 în raioanele de sud.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoiza meteo în ziua votării
Prognoza meteo: Surpriză mare – Iată cum va fi vremea în ziua alegerilor  - Sputnik Moldova
Prognoiza meteo în ziua votării

Vom mai menționa că în nordul țării, în ziua votării va ploua și va ninge, în centru – doar va ploua, iar în sudul Republicii Moldova nu se prevăd precipitații.

Fluxul de știri
0