Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filip Kirkorov l-a felicitat pe Igor Dodon: Iată ce i-a urat artistul

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПевец Филипп Киркоров
Певец Филипп Киркоров - Sputnik Moldova
Abonare
De ziua de naștere a președintelui Republicii Moldova, Kirkorov i-a trimis un mesaj – iată ce îi dorește acesta.

CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Cunoscutul interpret din Rusia, Filip Kirkorov, l-a felicitat pe președintele Igor Dodon cu prilejul zilei de naștere. Acesta i-a mulțumit lui Dodon pentru eforturile pe care le depune pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Moldova și Rusia.

”La mulți ani, domnule președinte! Dragă Igor Nicolaevici, sănătate, fericire și dragoste! Și vă mulțumim mult pentru că Dumneavoastră ați făcut atât de mult pentru ca Moldova și Rusia să prietenească și să se iubească așa precum era odinioară!!! Misiunea dumneavoastră este fără de preț!!!”, a scris Kirkorov pe pagina sa de Instagram.

O postare distribuită de Филипп Киркоров (@fkirkorov) pe

Totodată, el a mai spus că abia așteaptă venirea verii pentru a culege căpșuni din țara noastră ospitalieră și cu pământ roditor, țară pe care Kirkorov spune că o iubește mult, având în vedere că anume în Moldova și-a început cariera muzicală, la vârsta de 30 de ani.

Anul trecut, președintele Igor Dodon l-a decorat pe Filip Kirkorov cu titlul onorific ”Artist al Poporului". Șeful statului i-a urat atunci succese în activitatea de creaţie, asigurându-l că este oricând binevenit în țara noastră.

Fluxul de știri
0