Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Piloții eliberați în Afganistan: Ce au declarat la întâlnirea cu delegația MAEIE Video

© Photo : US Army Вертолет. Миссия. Архивное фото.
Вертолет. Миссия. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
A fost făcută publică înregistrarea de la întâlnirea reprezentanților Ministerului de Externe al Moldovei cu piloții care se tratează acum în Rusia.

 

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik. Pe rețelele de socializare a fost publicată o înregistrare video de la întâlnirea delegației MAEIE cu piloții care au fost eliberați cu ajutorul Rusiei din prizonierat în Afganistan. Aceștia trec în prezent un curs de tratament la Moscova.

Ministerul de Externe a anunțat printr-un comunicat despre întâlnirea care a avut loc pe 16 februarie. Publicația ”Komsomolskaya Pravda v Moldove” a publicat o înregistrare video de la această întâlnire.

În înregistrare apar Lionel Buruiană și Mihai Crihan, împreună cu soția care a venit și ea la Moscova. Aceștia discută cu oficialii din Moldova. Piloții le-au spus diplomaților că vor să continue tratamentul la Moscova.

Mihai Crihan a menționat că are în continuare probleme cu un picior și este nevoie de timp pentru însănătoșire. ”Trebuie să facem tratamentul. După tratament vom veni acasă”, a spus acesta. Lionel Buruiană adaugă: ”Avem probleme de sănătate, aici ne tratăm”.

Diplomații moldoveni le-au dorit piloților sănătate și au declarat că sunt gata să le acorde tot ajutorul de care au nevoie.

Înregistrarea video a publicației ”KP v Moldove” a mai fost publicată și de ziarul ”Argumentî i Factî v Moldove”.

Fluxul de știri
0