Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin, pe tatami: „Judo sparring” cu campionul olimpic rus - Video

Abonare
Vladimir Putin s-a ales cu o leziune ușoară în timpul uni antrenamente de judo, desfășurat la Complexul Olimpic din Soci.

Beslan Mudranov, campionul olimpic la Judo din 2016, i-a produs președintelui rus, Vladimir Putin, o leziune ușoară la un deget de la mână, în timpul unui antrenament, la centrul Yug-Sport de la Sochi.

Acest lucru s-a întâmplat atunci când Putin s-a alăturat echipei naționale de Judo pentru o sesiune de antrenament, după discuțiile asupra Siriei.

În pofida acestui incident, atunci când le-a vorbit jurnaliștilor, Putin a spus că sportul l-a ajutat să-și îmbunătățească starea de spirit.

"Este un fapt medical cunoscut: nivelul de adrenalină crește la persoana care practică exerciții fizice, astfel încât starea sa de spirit se îmbunătățește și aceasta gândește altfel decât lumea din jur", a spus liderul de la Kremlin.

Sesiunea de sparring, în urma căreia președintele rus s-a ales cu o leziune ușoară, a venit după ce Putin a participat la discuții trilaterale asupra Siriei, la Soci, Rusia, cu omologii săi iranian și turc.

Fluxul de știri
0