Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Bătaie de proporții la Moscova: Video de la locul încăierării

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Un pumn
Un pumn - Sputnik Moldova
Abonare
În prezent sunt examinate câteva ipoteze ale izbucnirii conflictului, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini de la locul încăierării.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. În noaptea de joi spre vineri, în capitala rusă a avut loc o bătaie în masă, cu focuri de armă, la care au participat circa o sută de persoane.

Această încăierare a fost surprinsă într-o înregistrare video postat pe YouTube.

În imagini se vede cum la locul incidentului au sosit câteva echipaje ale poliției. Terenul din preajma restaurantului unde s-a produs bătălia este încercuit.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă la granița moldo-română: Au fost atacați polițiștii de Frontieră

Potrivit unor informații publicată de mass-media din Rusia, incidentul s-a produs în localul „Neolit”, unde a dat buzna un grup de bărbați înarmați. Se pare că, inițial, agresorii le-au propus femeilor să părăsească încăperea, după care au început să tragă.

Potrivi altei ipoteze, atacatorii au scos cu forța toată lumea afară, după care s-a declanșat conflictul.

În urma incidentului au avut de suferit în jur de zece persoane, toate fiind spitalizate. Circumstanțele producerii incidentului se investighează.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0