Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Dodon, invitat la Conferința internațională de securitate de la Munchen

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами
Президент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova pleacă în Germania - este invitat la Conferința internațională de securitate de la Munchen.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Prețedintele Igor Dodon pleacă la Munchen unde va participa la Conferința internaționala de securitate - unul dintre cele mai prestigioase forumuri internaționale, în cadrul căruia sunt dezbătute subiecte din domeniul securităţii la nivel european şi euroatlantic.

”În cadrul Forumului voi avea întrevederi cu mai mulți oficiali de rang înalt”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

La eveniment vor participa peste 100 de șefi de stat și de guvern, miniștri de Externe și miniștri ai Apărării din întreaga lume. Conferința se va desfășura în perioada 15-17 februarie.

Agenda Conferinţei cuprinde subiecte privind cooperarea dintre Uniunea Europeană şi NATO, gestionarea provocărilor de securitate, priorităţile NATO, dar și viitorul proiectului european.

Conferinţa internaţională de securitate de la Munchen reprezintă un for important al dezbaterilor din domeniul securităţii la nivel european şi euroatlantic care permite efectuarea unui schimb de idei într-un cadru informal pe teme de actualitate, dar şi de perspectivă.

Fluxul de știri
0