Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

S-a stins din viață un mare cântăreț din Rusia: A interpretat piese memorabile

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaНародный артист России Сергей Захаров
Народный артист России Сергей Захаров - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit primelor informații, cântărețul în vârstă de 68 de ani a decedat în urma unui stop cardiac.

CHIȘINĂU, 14 feb – Sputnik. Artistul Poporului din Rusia, cântărețul Serghei Zaharov, îndrăgit de milioanele de ascultători pentru felul în care a interpretat melodiile „Trei cai albi”, „S-au scuturat crizantemele”, „Ochii negri”, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani în orașul Moscova.

Potrivit informațiilor prealabile, cântărețul a decedat în urma unui stop cardiac.

Serghei Zaharov s-a născut pe 1 mai 1950 în orașul Nikolaev. În anul 1971 și-a început studiile la secția comedie muzicală a colegiului de muzică „Gnesin” din Moscova, iar peste doi ani s-a transferat la colegiul muzical din Sankt Petersburg (Leningrad). În anul 1974 a cucerit premiul întâi la concursul internațional „Orfeul de Aur”. În anul 1975 a jucat unul dintre rolurile principale în filmul muzical "Небесные ласточки" („Rândunele cerului”).

© Sputnik / Владимир Родионов / Accesați arhiva multimediaArtistul Poporului din Rusia, cântărețul Serghei Zaharov
S-a stins din viață un mare cântăreț din Rusia: A interpretat piese memorabile - Sputnik Moldova
Artistul Poporului din Rusia, cântărețul Serghei Zaharov

În diverse perioade a activa la Music Hali-ul din Leningrad și la Filarmonicile unor orașe din Rusia, a avut turnee în 42 de țări. Este cunoscut publicului larg cu hiturile „Trei cai albi” ("Три белых коня"), „S-au scuturat crizantemele” ("Отцвели хризантемы"), „Ferestrele Moscovei” ("Московские окна"), „Ochii negri” ("Очи черные").

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0