Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bătrân lovit de un Hyundai la Botanica: Și victima, și șoferul sunt vinovați – Foto

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Multe din accidentele rutiere care au loc în Republica Moldova sunt provocate nu doar de șoferi, ci și de pietonii care nu respectă regulile de circulație rutieră. Se pare că acesta este și cazul accidentului care a avut loc astăzi la Botanica, Chișinău.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik, S. P. Un bărbat de 82 de ani a fost lovit astăzi pe bulevardul Decebal, sectorul Botanica din Capitală de un automobil Hyundai, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 48 de ani.

Potrivit ofițerului de presă de la Inspectoratul Național de Patrulare, Natalia Stati, bărbatul ar fi trecut neregulamentar strada, și nu pe trecerea de pietoni așa cum au scris internații pe rețelele de socializare. Ea a mia spus că deocamdată șoferița nu este bănuită că ar fi circulat cu viteză excesivă.

Totodată Natalia Stati a precizat că victima a scăpat cu viață și, se pare, nu a suportat traumatisme și leziuni grave, fiind luată de mașina Salvării.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0